Ciorba de caprioara cu rosii

de katty in Ciorbe, 16 Aug 2021 | 2844 vizualizari

 

Retete de suflet

 

INGREDIENTE

  • 600 gr carne de caprioara cu os
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 2 cartofi
  • 1 lingura orez
  • 200 gr rosii pasate
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingura ulei
  • leustean verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de caprioara cu rosii:

Portionam carnea, o spalam bine si o punem la fiert intr-o oala cu apa cat sa o depaseasca de 2-3 degete.Spumam bine si fierbem pana este moale. Strecuram zeama intr-un alt vas pe care il punem la fiert/.Adaugam ceapa tocata fin, morcovul si pastarnacul  taiat cubulete mici si cartoful cuburi mai mari. Dupa 10 minute adaugam orezul. Scoatem carnea de pe oase si o punem in ciorba impreuna cu rosiile. Cand toate legumele sunt fierte potrivim de sare si piper, adaugam uleiul si mai dam cateva clocote. Adaugam leusteanul si oprim focul.

TIPS-URI

1

puteti fierbe carnea in oala sub presiune pentru a reduce timpul

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de caprioara cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]