Ciorba de conopida cu galuste de faina

de trifadalia in Supe, 23 Oct 2018 | 3851 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc conopida
  • 1 kg oase de porc
  • 2 buc morcovi
  • 1/2 buc gulie
  • 1/2 buc telina
  • sare
  • 1 bucata ceapa
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 legatura de marar verde
  • 1 buc oua
  • faina cat cuprinde
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de conopida cu galuste de faina:

Oasele se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierte, se strecoara supa obtinuta si se lasa sa se raceasca oasele. Asa reci, se desface carnea de pe oase si se pune intr-un castron.

Conopida se desface buchetele, apoi se pune in apa rece. Legumele se taie cubulete in oala, apoi se pune peste ele supa rezultata de pe oasele ce au fiert. Se adauga si conopida desfacuta in buchetele si se fierbe pana ce toate sunt fierte. Se asezoneaza cu sare si alte condimente dupa gust.

Se adauga si carnea desfacuta de pe oase.

Dintr-un ou si faina se fac apoi galustele care se rup cu lingura in supa si se lasa sa fiarba timp de 10 minute.

La final mararul tocat se adauga in supa.

TIPS-URI

1

Optional cine doreste se poate acri cu bors maggic, dar noi preferam varianta dulceaga a supelor, nu pe cea acra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de conopida cu galuste de faina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Galustele perfecte