Ciorba de conopida cu galuste de faina

de trifadalia in Supe, 23 Oct 2018 | 4081 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc conopida
  • 1 kg oase de porc
  • 2 buc morcovi
  • 1/2 buc gulie
  • 1/2 buc telina
  • sare
  • 1 bucata ceapa
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 legatura de marar verde
  • 1 buc oua
  • faina cat cuprinde
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de conopida cu galuste de faina:

Oasele se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierte, se strecoara supa obtinuta si se lasa sa se raceasca oasele. Asa reci, se desface carnea de pe oase si se pune intr-un castron.

Conopida se desface buchetele, apoi se pune in apa rece. Legumele se taie cubulete in oala, apoi se pune peste ele supa rezultata de pe oasele ce au fiert. Se adauga si conopida desfacuta in buchetele si se fierbe pana ce toate sunt fierte. Se asezoneaza cu sare si alte condimente dupa gust.

Se adauga si carnea desfacuta de pe oase.

Dintr-un ou si faina se fac apoi galustele care se rup cu lingura in supa si se lasa sa fiarba timp de 10 minute.

La final mararul tocat se adauga in supa.

TIPS-URI

1

Optional cine doreste se poate acri cu bors maggic, dar noi preferam varianta dulceaga a supelor, nu pe cea acra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de conopida cu galuste de faina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

vasimur 1

25.10.2018, 15:01

trifadalia 1

25.10.2018, 15:33

mihaelar63 si noua ne plac galustele sincera sa fiu. Fata mea pe alea le culege primele si dupa mananca zeama care este. Deci bataie pe galuste.

dantes 1

26.10.2018, 08:55

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]