Ciorba de dovlecei

de Bunica in Supe/Ciorbe, 7 Iul 2009 | 6262 vizualizari

 

Calda sau rece,buna in orice anotimp.

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 telina mica
  • sare
  • leustean
  • 1 dovlecel potrivit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecei:

Se curata zarzavatul,se spala,se toaca marunt si se pun la fiert intr-o oala de 3 l.Dupa ce au fiert circa 10 min. se adauga dovlecelul . Dovlecelul se curata prin razuire, se spala, se taie cuburi. Dupa alte 15 min. se adauga rosiile date pe razatoare. dupa ce a disparut spuma se pun taietii sau fideaua. Se lasa sa se raceasca si se pune leusteanul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]