Ciorba de dovlecei

de silvi0ara in Supe/Ciorbe, 28 Mai 2010 | 14235 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei  
  • 1 legatura ceapa verde  
  • 1 legatura morcovi noi  
  • 1 telina mica  
  • 1 ardei gras rosu  
  • 1 ardei gras verde  
  • 2 cartofi noi  
  • 2-3 rosii date pe razatoare  
  • 1 legatura leustean  
  • ½ l bors  
  • 1 ½ apa  
  • sare dupa gust  
  • 2 oua  
  • 1 lingura smantana sau iaurt  
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecei:

Se curata dovleceii de coaja,se spala,se taie cubulete.La fel se procedeaza si cu cartofii.Restul zarzavatului se curata,se spala si se toaca marunt.Se pun toate legumele intr-o oala cu putin ulei si se calesc cateva minute,apoi se adauga apa si se lasa sa fiarba pana ce sunt aproape fierte.

Se curata rosiile de plielita si seminte si se dau pe razatoare,sau la robot,apoi se adauga in ciorba.Se mai lasa sa dea cateva clocote,se condimenteaza dupa gust,se adauga borsul,iar la final se amesteca oule cu smantana,se toarna in oala,se mai da un clocot si se pune leusteanul proaspat tocat,apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Bunica 1

29.05.2010, 21:57

Super ciorba si prezentarea ! Este una din preferatele mele

Bucataras Medi 1

31.05.2010, 11:03

si eu o prefer.............

silvi0ara 1

31.05.2010, 11:29

Acum vara prefer corbele de legume,asa mai tin si eu putina dieta.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta