Ciorba de dovlecei de post

de -Licurici- in Ciorbe, 5 Iul 2015 | 13929 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare
  • o ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 3 rosii
  • sare, piper
  • patrunjel, marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecei de post:

  • Dovlecelul l-am curatat de coaja si de seminte, apoi l-am taiat in bucati.
  • Ceapa am tocat-o marunt, morcovii rondele, iar ardeiul bastonase mici.
  • Am pus legumele in putin ulei cu apa sa se inmoaie, le-am lasat 10 min, pana a scazut apa, apoi am adaugat dovleceii, rosiile tocate marunt si un litru de apa si am potrivit cu sare si piper.
  • Cand a fost gata, am adaugat patrunjel si marar verde si am mai lasat sa dea un clocot.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]