Ciorba de fasole

de mihaelaM in Mancaruri de post, 21 Mai 2011 | 3432 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr fasole
  • 1morcov
  • 2-3 cepe verzi
  • teleina
  • pastarnac
  • radacina de patrunjel
  • bulion de ardei 
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • zarzavat facut in casa
  • suc de prune conservate in casa
  • sare
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

Fasolea am spalat-o bine in cateva ape calde, apoi am pus-o intr-o oala si am adaugat apa pana ce fasolea s-a acoperit. Am lasat sa fiarba cam 30min dupa care am scurs apa,  am spalat-o bine dupa care am pus din nou apa si am pus-o la fiert.

Intre timp curatam ,spalam si taiem legumele si le calim.

Cand fasolea este aproape gata adaugam legumele calite impreuna cu uleiul din tigaie.

Dupa ce a fost fiarta bine fasolea si legumele putem pune sarea,bulionul de ardei,zarzavatul si suc de prune dupa gust.

Lasam sa mai un clocot dupa care dam la o parte de pe foc si punem leusteanul taiat marunt.POFTA BUNA!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
iahnie de fasole