Ciorba de fasole

de Satisfyyourcravings in Supe/Ciorbe, 21 Dec 2018 | 6444 vizualizari

 

Reteta romaneasca

 

INGREDIENTE

  • 3 litri stock din oase de porc (reteta aici: https://bit.ly/2EHlhe3); poate fi inlocuit cu apa sau obtinut din cub concentrat
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 4 catofi
  • 150 grame telina radacina
  • 1 ardei kapia
  • 70 grame pasta de tomate
  • 100 grame pastranac
  • 150 grame fasole alba uscata
  • 1/2 legatura patrunjel proaspat
  • 1/2 legatura leutean proaspat
  • sare, piper
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

Fasolea se spala si se hidrateaza peste noapte, apoi se fierbe 1 ora, schimband apa de 3 ori, de fiecare data cand incepe sa fiarba. 

Legumele se taie cuburi, iar patrunjelul si leusteanul se toaca marunt. 

Se incalzeste putin ulei intr-o oala pentru supa cu baza dubla. Se caleste ceapa cateva minute, apoi se adauga telina, pastranacul si mocovii si se mai calesc cateva minute. Se adauga stock-ul si fasolea. Se lasa sa fiarba o ora. Se adauga cartofii si ardeiul si se mai lasa 40 de minute. Se adauga pasta de tomate diluata in putina apa si rosiile cuburi. Se lasa sa fiarba 30 de minute. La final, se adauga sare, piper, patrunjelul si leusteanul. 

Delicioasa cu ardei iuti. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba din gat de curcan