Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat!

de Alexandra Burz in Supe/Ciorbe, 6 Noi 2013 | 12927 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole boabe uscata
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 2 cepe galbene
  • ulei
  • sare
  • piper
  • foi dafin
  • vegeta
  • 2 linguri smantana
  • 2 oua
  • ciolan afumat
  • tarhon in otet
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat!:

Fasolea se spala bine si se lasa la inmuiat de seara pana dimineata intr-un vas cu apa

A doua zi se pune la fiert aproximativ o ora cu cateva foi de dafin.

Legumele se curata, se spala bine, se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei se adauga apa, ciolanul afumat si se lasa la fiert pana se ia carnea usor de pe os si bineinteles este fiarta.

Se adauga fasolea fiarta,si se mai lasa la fiert aproximativ 15-20 minute.

Ouale se amesteca cu smantana si tarhonul maruntit dupa care se adauga in ciorba aproape rece.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se serveste cu ceapa rosie sau ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

06.11.2013, 23:32

Alexandra Burz 1

07.11.2013, 07:44

da ...sotului meu ii place mult....si eu o prefer mai mult pe cea rosie "cu bulion" insa de data asta am facut-o pe placul lui...si a fost buna buna

diana_k 1

07.11.2013, 13:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe