Ciorba de fasole pastai cu pipote si inimi

de katty in Ciorbe, 3 Feb 2017 | 7943 vizualizari

 

Imi doream de ceva vreme o ciorbita usoara cu iaurt, asa am trecut la treaba.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pipote si inimi
  • 300 gr fasole galbena congelata
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 galbenus
  • 300 ml iaurt grecesc 10%
  • marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole pastai cu pipote si inimi:

Curatam bine inimile si pipotele si le spalam. Le punem intr-o oala in apa rece la fiert si le fierbem pana se inmoaie bine. Spumam de cate ori este nevoie pentru a obtine o zeama limpede.
Curatam ceapa si morcovul. Ceapa o tocam fin, iar morcovul il radem pe razatoarea mare.
In uleiul incins, punem morcovul si il lasam pana se inmoaie usor, apoi adaugam ceapa. Amestecam usor si cand ceapa a inceput sa se inmoaie stingem cu zeama de la pipote. Punem si pipotele si inimile, adaugam fasolea verde, sare, piper negru macinat si fierbem pana fasolea verde se inmoaie. Completam cu apa calda, daca este nevoie si mai dam cateva clocote. Amestecam iaurtul cu galbenusul, adaugam cate putina zeama fierbinte, amestecand continuu, apoi turnam amestecul in ciorba. Punem mararul si mai lasam pana ciorba se pregateste sa dea iar in clocot. Stingem focul, punem un capac si o lasam 10 minute, apoi o servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole pastai cu pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu taitei reteta traditionala romaneasca