Ciorba de fasole tarcata cu ciolan afumat

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 24 Oct 2010 | 8980 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasola tarcata(colorata)
  • 1 ceapa
  • 2-3 morcovi
  • 1 bucata telina
  • 1 ciolan afumat
  • sare
  • putina vegeta
  • 400 pasta de tomate
  • tarhon
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole tarcata cu ciolan afumat:

Se pune fasolea in apa de seara pana dimineata (va fierbe mai repede)

A doua zi se arunca apa de pe fasole si se spala bine.

Se pune la fier ciolanul sa dea cateva clocote pentru a fi mai sigur ca  fierbe bine.

Se pune fasolea ,zarzavaturile taiate si curatate,mai putin ceapa care se lasa intreaga,sare putina vegeta si se lasa sa fiarba 1 ora poate si mai bine

Cand fasolea si ciolanul sant fierte se pune pasta de tomate si tarhonul (eu am tarhon in otet si putin otet de la tarhon)

cu ceapa merge perfect

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole tarcata cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

ela 1

26.10.2010, 01:55

da gatesti mai fata ca eu nu pot sa tin ritmul cu retetele tale

nadina73 1

26.10.2010, 10:43

elutadar sa le mai manci?lasa fac poze si ti le trimit prin posta

Adinacarla 1

28.10.2010, 00:54

buna, buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de legume