Ciorbă de fasole verde(de post)

de Ade200 in Ciorbe, 13 Iun 2012 | 5076 vizualizari

 

O ciorbă tare sănatoasă, se poate consuma rece sau caldă!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de fasole păstăi
  • 2 legături de morcovi
  • 2 legături de ceapă verde
  • puţină ţelină rădăcină
  • 1 pătrunjel rădăcină
  • 1 legătură de frunze de pătrunjel/mărar/leuştean
  • 1 l de borş
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de fasole verde(de post):

Se curăţă şi se taie legumele, după forma dorită. Se pu în apă la fiert, cu puţină sare.

Când clocotesc se pune fasolea ruptă bucăţele. Când sunt toate fierte, se adaugă borşul care a fost fiert separat înainte.

Se stinge focul după ce mai dă câteva clocote.

Se presară verdeţurle dorite.

În zilele de vară, de la frigider, cu o mămaligă rece, "testâmpără", cum se spune la ţară!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de fasole verde(de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]