Ciorba de gaina

de deyutzky in Ciorbe, 12 Mai 2013 | 12257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 gaina(spate, gat, aripi, pipota, ficatei, gherute)
  • 500 ml bors
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 linguri zarzavat de casa
  • 4 cartofi
  • 1 rosie
  • 1 dovlecel
  • fidea
  • patrunjel proaspat
  • 1 legatura de loboda
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de gaina:

Carnea se spala bine si se pune la fiert. Dupa ce a dat primul clocot, cu o spumiera se ia toata spuma si se lasa la fiert peste 1 ora (atat cat este nevoie).

Se adauga ceapa, morcovul si rosia tocate marunt. se lasa sa dea 2-3 clocote dupa care se pun cartofii si dovlecelul taiati cuburi, apoi adaugam cele 2 linguri de zarzavat.

Se adauga borsul, fideaua, loboda si sare dupa gust si se lasa la foc mic sa fiarba aprox 20 de min.

Cand ciorba este gata, se opreste focul si se presara deasupra patrunjel verde.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gaina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]