Ciorba de gulii umplute

de anuta in Curcan, 15 Iul 2016 | 3490 vizualizari

 

pentru concursretete de vara
O ciorbica racoroasa ,pentru o zi torida!

 

INGREDIENTE

  • 5 gulii potrivite,
  • 2-3 morcovi,
  • 2 radacini de patrunjel
  • un pastarnac,
  • 2-3 cartofi,
  • 500 g carne tocata de curcan.
  • 4 linguri de orez,
  • 3 oua,,
  • 100 g smantana,
  • sare,
  • zeama de lamaie,
  • dupa gust ,p
  • atrunjel verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de gulii umplute:

Morcovul ,pastarnacul si radacina de patrunjel curatate si spalate se taie cubulete mici si se pun la la fiert in cca 3-4 l de apa cu o lingurita varfuita de sare.Se adauga si cartofii taiati in cubulete potrivite. Se curata guliile,se scobesc.Se prepara compozitia de carne pentru umplut si perisoare amestecand bine carnea cu un praf de sare,cu 2 oua,2 linguri de orez,un pic de patrunjel vrede tocat fin.Se umplu guliile scobite,se pun la fiert cu zarzavatul,cca 20 minute,timp in care modelam perisoarele din carnea ramasa. Dupa 20 de minute se adauga si perisoarele dar si miezul ramas de la scobitul guliilor.Dupa ce au fiert bine se opreste focul,se drege ciorba cu oul batut cu smantana,se potriveste de acreala cu sucul de lamaie,se presara patrunjel verde tocat marunt.      Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gulii umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare din pulpa de curcan cu ceapa si morcov