Ciorba de gulioare

de dantes in Ciorbe, 21 Mai 2019 | 2527 vizualizari

 

Retete pentru mese in familie

 

INGREDIENTE

  • 3 gulii
  • 1/2 pui
  • 3 morcovi
  • 50 ml smantana
  • 1 lingura faina
  • 1 legatura marar, patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de gulioare:

Carnea de pui se portioneaza, se pune la fiert in apa cu sare. Cand este pe trei sferturi fiarta, se adauga guliile si morcovii dati pe razatoare si faina dizolvata in putin lapte. La sfarsit se adauga mararul sau patrunjelul verde dupa preferinta. Cine doreste, poate adauga cand se serveste, o lingura de smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gulioare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de gulii cu perisoare de pui - Dukan