Ciorba de legume cu carne de pasare

de sasha in Ciorbe, 15 Feb 2013 | 4295 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mari
  • 3 ardei
  • 1 pastarnac
  • 2 morcovi
  • 500 g cartofi
  • maruntaie de la o pasere ( coaste,gat, pipote) eu am folosit de la o pasare de curte
  • 1 leg telina
  • 3 oua
  • 2 linguri sare de lamaie
  • 3 polonice zarzavat
  • taitei de casa de la Baneasa
  • delicat cu gust de pasare
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu carne de pasare:

Intr-o oala se pune apa cam in jur de 3 litri si se pune la fiert. Cand da in clocot se pun maruntaiele de la pasare cu o lingura de ulei si se lasa la fiert.

Intre timp se curata toate legumele, ceapa o tocam marunt si ardeiul, morcovii si pastanacul se taie cubulete si cartofii.

Cand carnea e aproape gata punem toate legumele. Daca mai este nevoie de apa, mai punem cat credem ca este nevoie.

Cand si acestea sunt paroape gata,punem 3 polonice de zarzavat,sare, si delicat, dupa gust,si taiteii si sare de lamaie dupa gist.

Cand toate-s gata stingem aragazul. Ouale se bat intr-o farfurie cu un polonic de ciorba si rasturnam in oala, amestecand continuu. Tocam leustenul si il amestecam cu o lingurita de ulei. Daca facem asa, vor ramane mereu la suprafata ciorbei. Si-l punem in ciorba.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu carne de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de pui