Ciorba de loboda

de Ancutsa in Ciorbe, 10 Aug 2018 | 3640 vizualizari

 

Ciorba de vara, numai buna pentru perioada postului. De data aceasta am acrit-o cu bors.

Provocarea GastroArt

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura loboda
  • 2 cepe uscate
  • frunze de ceapa verde
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 castronel orez
  • 3 linguri rosii cubulete in sos
  • 1 varf de lingurita sare
  • bors dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

 

Se spala legumele si se toaca. Se calesc mai intai ceapa si frunzele de ceapa verde intr-o oala de ciorba incapatoare, in care am pus putin ulei incins. Se adauga apoi morcovul ras, cartofii taiati cubulete mari, rosiile si loboda taiata marunt. 

 Se umple oala cu apa si se lasa la fiert. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga si orezul si se mai lasa sa fiarba inca 10 minute.

 Se acreste cu bors, eu pun cam 500 ml, insa fiecare acreste in functie de cum ii place, apoi se mai lasa cateva minute.

 Se opreste focul si se presara verdeata tocata marunt.

 

Ciorba este gata in aprox 45 de minute.

 

Portii: 6

 Pofta Buna!

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]