Ciorba de morcovi cu chimen

de Valclaudia in Ciorbe, 22 Sep 2013 | 5763 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi mari
  • 1 lingura chimen
  • 1 gulie mica
  • 1 ceapa potrivita
  • 3 linguri ulei
  • 2 lingurite pasta de tomate
  • 1 legatura patrunjel verde proaspat
  • sare si piper proaspat macinat (dupa gust)
  • 5-6 boabe de piper
  • 1 mana de fidea
  • crutoane pentru servit alaturi de ciorba

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de morcovi cu chimen:

Curatam si spalam legumele.

Le taiem dupa preferinta. Le calim in ulei, adaugam chimenul, sare si piper dupa gust+ boabele de piper.
Adaugam 4 cani de apa, lasam sa fiarba totul la foc potrivit pana se inmoaie legumele.

Dupa ce ne convingem ca legumele au fiert suficient, adaugam pasta de tomate, fideaua si patrunjelul verde tocat marunt.

Stingem imediat focul, lasam oala acoperita pentru 10 minute sa se umfle pastele fainoase si sa se intrepatrunda aromele si servim cu crutoane.

Pofta buna!

 

 

  

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de morcovi cu chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]