Ciorba de naut cu carne de pui

de Rahela Velicu in Ciorbe, 31 Iul 2016 | 7484 vizualizari

 

O ciorba foarte gustoasa, asemanatoare la gust cu ciorba de fasole.

 

INGREDIENTE


    • 200 g naut
    • 1 ceapa mare
    • 1 morcov
    • 500 g carne de pui
    • 2 linguri de bulion
    • sare
    • marar sau leustean
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de naut cu carne de pui:

Lasam nautul de seara pana dimineata la inmuiat.
Se pune ceapa taiata marunt si morcovul dat pe razatoare la fiert impreuna cu nautul.
Se lasa 30-40 de minute si se adauga si carnea  de pui si bulionul. Adaugam sare dupa gust.
Se lasa la fiert aprox. 35-40 de minute, testam carnea si nautul sa fie fierte si apoi adaugam mararul sau leusteanul tocat marunt.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti adauga si afumatura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de naut cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume