Ciorba de os afumat

de ralu_ca in Ciorbe, 10 Feb 2013 | 15163 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oase de porc afumate
  • 3-4 cepe
  • 2 morcovi
  • 3-4 cartofi
  • 1 ceasca orez
  • sare
  • piper
  • delikat
  • otet
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de os afumat:

Spalam oasele de porc, apoi intr-o oala cu apa punem oasele la fiert.Cand incepe sa se formeze spuma, aceasta se indeparteaza.Se curata zarzavatul ( de preferat bucatile sa fie mai mari de cartof, morcov, dar ceapa am lasat-o intreaga). Cand carnea este aproape fiarta adaugam zarzavatul si spre final orezul pe care l-am spalat in prealabil. Se pune delikat, otet si la final otetul ( atat cat doreste fiecare ).

Ouale se bat bine si se toarna in ploaie in ciorba imediat ce am stins focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de os afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza noua cu afumatura