Ciorba de pastai

de MotanLaOale in Ciorbe, 15 Sep 2014 | 20967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole verde (pastai)
  • 1 ceapa
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1/2 telina
  • 2 ardei
  • 4 rosii
  • 3 linguri ulei
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pastai:

Fasolea se curata si se rupe in bucati potrivite.

Zarzavatul se curata si se taie rondele.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Ardeii se cutata si se taie patrate.

Rosiile se spala si se taie cubulete.

Intr-o oala se pune uleiul, ceapa, zarzavatul si se caleste 3-4 minute.

Se adauga apa, sare si piper si se fierbe 10-15 minute.

Se adauga ardeii si se mai fierbe 10 minute.

Se adauga fasolea si se fierbe 15-20 minute.

Se pun rosiile si se mai fierbe 10 minute.

Se toaca verdeata si se pune in ciorba.

Se gusta si se potriveste de sare.

Dupa 2-3 clocotr este gata.

Se serveste calda cu smantana.

Este buna si rece cand este cald.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba noua de fasole cu codita de purcel