Ciorba de perisoare

de Criss in Ciorbe, 31 Ian 2012 | 22710 vizualizari

 

Ciorba de perisoare e unda din preferatele mele, insa cred ca nu se nimereste sa fac de doua ori la fel. De fiecare data imi iese altfel si are alt gust. :)

 

INGREDIENTE

  • -500 g carne tocata de pui
  • -1 cescuta orez
  • -3 morcovi
  • -1 bucata telina
  • -1 ceapa
  • -1 ardei gras rosu
  • -1 rosie decojita
  • -2 cartofi taiati cubulete
  • -300 g smantana
  • -1 galbenus de ou
  • -1 lingurita otet
  • -marar verde
  • -delikat sau sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Din nou am vrut sa fie ciorba mai dietetica astfel ca nu am calit legumele.  Ceapa tocata marunt, gogosarul cubulete se pun la fiert. In momentul in care incepe sa fiarba, se adauga morcovul ras, telina rasa si perisoarele. Cand e aproape gata se pun si cartofii taiati cubulete si rosia cubulete. Se adauga delikat sau sare dupa gust si mararul verde tocat, plut otetul.

Noua nu ne plac ciorbele acre, astfel ca nu pun mai mult de o lingurita de otet, doar cat sa fie o idee mai acrisoara. Cand e gata, se adauga smantana amestecata cu galbenusul de ou.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare