Ciorba de perisoare

de marinicayou10 in Ciorbe, 2 Feb 2012 | 5117 vizualizari

 

Buna dimineata :) pentru mine ;)))
Pe un asa frig si ger ,cred ca ciorbita e cea mai buna venita :) daca e si acra si cu smantana e si mai buna :)
Calda si cu adrei iute

 

INGREDIENTE

  • carne tocata
  • un morcov
  • telina
  • 2 cepe
  • 2 cartofi
  • un dovlecel
  • un ardei gras
  • leustean
  • 2 oua
  • putin orez
  • 2 linguri de pasta de tomate sau suc de rosii
  • sare
  • piper
  • delikat de legume
  • jumatate de litru de bors sau zeama de varza
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

In primul rand punem oala cu apa pe foc. Intre timp curatam si spalam legumele, pe care le vom da pe razatoare si le vom toca si le adaugam in oala. Cat fierb legumele pregatim carnea. Eu am luat o bucata de carne de porc si una de vita, pe care le toc impreuna. Adaugam peste carne sare, piper, verdeata, putin orez, o ceapa mica tocata marunt, un ou si le amestecam bine. Facem perisoarele cu mana uda pe care le punem in ciorba toate odata. Lasam sa fiarba la foc mediu. Cand sunt aproape fierte adaugam dovlecei, sare, piper, delikat, bors si bulion. Cand este gata adaugam un ou batut, leustean si gata ciorbita :)

Noi servim cu smantana sau cine vrea mai acra cu iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]