Ciorba de perisoare

de Steffy in Ciorbe, 5 Noi 2013 | 6061 vizualizari

 

Este una din ciorbele preferate ale sotului meu, asa ca o fac cu mare drag. Prefer carnea mai usoara de pui sau de curcan. Incercati si degustati!

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de pui
  • 2 cepe
  • 1 lingura gris
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 2 ardei
  • un pahar bulion
  • o lingura ulei
  • 2 linguri de orez
  • jumatate pahar zeama de varza
  • patrunjel, marar, cimbru
  • sare, piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Punem apa la fiert intr-o oala. Separat tocam toate zarzavaturile (o ceapa, morcov, pastarnac, ardei) si le calim putin in ulei. Adaugam si bulionul. Le rasturnam peste apa care e pusa la foc si lasam sa fiarba bine. Cand sunt zarzavaturile aproape fierte, adaugam 2 linguri de orez si lasam sa fiarba in continuare.

Pregatim perisoarele: carnea tocata o amestecam cu ou, gris, o ceapa tocata marunt. Punem condimentele si verdeata si amestecam bine. Cu mainile umede, modelam perisoarele si le punem in ciorba care fierbe.

Cand sunt perisoarele gata (le incercam cu o furculita), adaugam zeama de varza si mai fierbem maxim 10 minute. Gustam si mai adaugam sare daca este nevoie. Punem patrunjel tocat marunt si oprim focul. Se serveste calda.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (10)

diaconta 1

06.11.2013, 09:11

O ciorbita care-mi place tare mult

Rocsi 1

06.11.2013, 14:10

O ciorba foarte gustoasa

Krystyan Trendy 1

18.11.2013, 06:50

buna ciorbica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare