Ciorba de perisoare

de mihaelam90 in Ciorbe, 23 Dec 2013 | 4606 vizualizari

 

E prima data cand fac si regret ca nu am mai facut pana acum. Nu stiu de ce evitam sa gatesc aceasta ciorba. In schim la mancat prima eram.
Sper sa va placa reteta mea.Eu sunt de-a dreptul incantata! :)

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne tocata de porc
  • 3 linguri de orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei kapia
  • 1 ou
  • bors
  • sare si piper
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Perisoarele:

Amestecam carnea tocata cu orezul umflat,un ou pentru a lega compozitia, patrunjel si sare si piper dupa gust.

Tocam ceapa,ardeiul si morcovul il dam pe razatoare si le punem la calit. Adaugam si putina apa din cand in cand pentru a le inabusi, iar dupa ce acestea se calesc se adauga aproximativ 2.5 litri de apa si se sareaza dupa gust.

Cand apa da cateva clocote si legumele sunt fierte, adaugam perisoarele si lasam la fiert. Cand sunt aproape fierte adaugam bulionul si borsul dupa gust iar spre sfarsit o ploaie de patrunjel.

 

TIPS-URI

1

Se poate servi cu un ardei iute sau cu smantana dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare