Ciorba de perisoare

de Andra_Constantinescu in Ciorbe, 21 Iul 2015 | 5249 vizualizari

 

Fetitei mele ii place carnea mai mult decat legumele, asa ca ciorba de perisoare este una dintre preferatele ei.

 

INGREDIENTE

  • Ciorba:
  • o ceapa;
  • un ardei gras;
  • un morcov;
  • o lingurita de baza pentru mancaruri;
  • 3-4 l apa;
  • 3-4 linguri rosii pregatite pentru iarna;
  • doua crengute de leustean;
  • sare.
  • Perisoare:
  • 850 g carne tocata de porc;
  • 50 g orez;
  • o ceapa;
  • doua oua;
  • o lingura bulion;
  • putin cimbru uscat;
  • o lingura faina;
  • sare.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Se curata ceapa de foi si se spala.

Se curata ardeiul de seminte, se spala si se toaca marunt.

Se curata morcovul, se spala si se taie in bucati mari.

Legumele se pun la fiert impreuna cu baza pentru mancaruri petru 20-30 de minute.

Intre timp, se pregatesc perisoarele: carnea tocata se amesteca cu orezul spalat, ceapa curatata, spalata si data prin robot, ouale, bulionul, cimbrul, faina si sarea. Se formeaza perisoarele si se pun rand pe rand in apa clocotita.

La final, se adauga rosiile si crengutele de leustean spalate, apoi se potriveste ciorba de sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (18)

Rocsi 1

21.07.2015, 20:18

Si mie imi place mult ciorba de perisoare!

poa 1

22.07.2015, 09:11

Buna!

Ksenya 1

24.07.2015, 18:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coji de nuci dulci

ieri la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

pe 19.02 la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vara