Ciorba de perisoare cu carne de curcan

de Bya Ralu in Ciorbe, 19 Mai 2012 | 5370 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de legume
  • 200-300 g carne tocata de curcan
  • 3 linguri bulion
  • 100 g lapte
  • 1 ou
  • vegeta,leustean,piper

Pentru perisoare:

  • 1 felie de paine
  • lapte
  • patrunjel
  • 1 ou
  • 1-2 linguri orez putin calit in ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu carne de curcan:

Morcovii si jumatate de telina se dau pe razatoarea mica,iar jumatatea de telina ramasa,ceapa alba si pastarnacul se pun la fiert in oala de ciorba.Legumele date pe razatoare se pun la calit in ulei de masline dupa care se adauga in oala de ciorba.Se pregateste carnea pentru perisoare.Se adauga intr-un castron,se pune 1 ou,putin patrunjel,piper si vegeta,si orezul calit in putin ulei de masline.se amesteca,si se pune 1 felie de paine inmuiata in lapte si stoarsa.Se fac bilute.si se adauga in oala de ciorba, dupa care se mai lasa cca 30 minute.Se pune bulionul,subtiat cu laptele,si se face franjuri dintr-un ou.Se adauga patrunjelul si se serveste cu smantana!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]