Ciorba de perisoare cu conopida

de nico_nico in Ciorbe, 3 Noi 2010 | 7587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare,
  • 2 morcovi,
  • 2 cartofi,
  • cateva buchetele de conopida,
  • 2 pumni mici de orez,
  • 3 linguri de ulei,
  • bors magic cu verdeturi(pentru acreala) de la Delikat,
  • putina sare sau delikat,
  • frunze de patrunjel si marar verde(optional)
  • Perisoare:
  • 200 gr carne tocata de porc(sau amestec cu vita),
  • 3 linguri gris,
  • 2 galbenusuri.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu conopida:

Intr-o oala de 5 litri se calesti ceapa si morcovii taiati cubulete cu putina sare apoi adaugi conopida rupta in buchetele mici si 4-5 litri apa,iar cand da in clocot pui si cartofii taiati in cubulete.

Intre timp pregatesti perisoarele amestecand carnea tocata cu grisul si galbenusurile si formezi perisoarele. Le pui asezate pe o farfurie pana cand le bagi la fiert.Cand legumele s-au fiert pe jumatate pui perisoarele si orezul si le lasi la fiert circa 8-10 minute.Spre sfarsit condimentezi cu delikat si bors magic cu verdeturi.Iei oala de pe foc si adaugi verdeturile(patrunjel si marar verde).    

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din carne de pui