Ciorba de perisoare cu rosii pasate si leustean verde

de Valclaudia in Ciorbe, 27 Mai 2018 | 5321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. carne tocata (amestec porc+vita)
  • 1 ou mare de casa
  • 5-6 linguri orez
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde
  • oregano
  • 2 cepe verzi
  • 2 linguri ulei
  • 1 cutie rosii pasate (500gr.)
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita seminte de mustar
  • 1 adei kapia rosu
  • 1 borcan zarzavat pentru ciorbe (morcov_pastarnac+telina+gogosar)
  • 2l apa plata
  • leustean verde dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu rosii pasate si leustean verde:

Ceapa verde se curata, se spala si se taie bucatele.

Punem ceapa la sotat in doua linguri de elei alaturi de semintele de mustar.

Adaugam zarzavatul din borcan, rosiile pasate, foaia de dafin, sare si piper dupa gust.

Punem apa plata peste legumele din oala, lasam la foc mic sa dea in clocot.

Datorita faptului ca am folosit zarzavat conservat la borcan, am redus condiderabil timpul de fierbere.

Carnea tocata se amesteca cu oul, orezul, patrunjel verde si oregano uscat.

Condimentam dupa gust cu sare si piper.

Cand ciorba clocoteste formam cu mana peritoarele si le adaugam in oala.

Cand perisoarele se ridica la suprafata mai lasam 5 minute, apoi oprim focul.

Tocam leustean proapat si mai lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu rosii pasate si leustean verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan