Ciorba de perisoare din piept de pui

de Valclaudia in Ciorbe, 29 Mar 2017 | 10261 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri de ulei
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei rosu
  • 1/4 radacina de telina
  • 1 pastarnac
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingura bobite de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingura rubarba deshidratata
  • 2 linguri pasta de tomate
  • patrunjel verde
  • telina verde
  • cca 4 l apa plata
  • Perisoare:
  • 500 gr piept de pui
  • 2 oua de casa
  • 1 ceapa tocata
  • 75 gr.orez
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • marar, dupa gust
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare din piept de pui:

Curatam si spalam legumele.

Ceapa se toaca marunt si se pune in oala impreuna cu uleiul, la sotat 2-3 minute.

Adaugam morcovii rasi, pastarnacul ras, ardeiul taiat bucatele si telina taiata cubulete.

Punem foaia de dafin, bobitele de mustar, sare si piper dupa gust, adaugam apa plata si rubarba deshidratata.

Lasam sa fiarba legumele la foc potrivit, 10 minute.

Intre timp, trecem pieptul de pui prin masina de tocat carne.

Adaugam ouale, ceapa tocata fin, orezul, omogenizam amestecul impreuna cu condimentele, dupa gustul propriu.

Formam perisoarele cu mana umezita bine in apa, le adaugam cu grija in oala de pe foc.

Lasam sa fiarba pana se ridica perisoarele la suprafata (cca. 15 minute le-am fiert eu).

Adaugam pasta de rosii, presaram verdeata tocata (telina, patrunjel) si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]