Ciorba de porc

de - Andreea - in Ciorbe, 26 Iul 2013 | 4399 vizualizari

 

O ciorbita buna si sanatoasa !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg oase porc cu carne
  • 4 morcovi
  • 2 dovlecei
  • 5 fire ceapa verde
  • 5 cartofi
  • 1 ardei gras
  • 3 tije telina
  • 2 oua
  • bors
  • patrunjel
  • delikat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc:

Carnea se pune la fiert in apa rece.La primul coloc schimbam apa.In apa cea noua punem sare si lasam carnea sa fiarba luand mereu spuma.

Punem morcovul taiat in doua si apoi rondele si tijele de telina taiate tot rondele.

Dupa aprozimativ 10 minute adaugam ardeiul tocat marunt,ceapa tocata,dovlecelul taiat in patru si apoi rondele si cartofii curatati de coaja si taiati cuburi.Se pune sare,piper si delikat dupa gust.

Cand carnea si legumele au fiert,punem borsul.

Spre sfarsit punem patrunjelul si ouale batute.

Se serveste fierbinte.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]