Ciorba de porc a la grec

de dariadeea in Ciorbe, 6 Iun 2013 | 12128 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1/2 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura patrunjel
  • 3-4 linguri orez
  • 2 galbenusuri
  • 150 g smantana
  • sare,bors magic
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc a la grec:

Mai intai am pus carnea taiata cuburi potrivite(dupa gust se portioneaza) la fiert in apa cu un pic de sare.Am luat spuma ori de cate ori este nevoie.

Intre timp am curatat legumele,pe cate le-am tocat si le-am pus la calit intr-o alta oala.Cand carnea este aproape fiarta ,se strecoara supa de la ea peste legume ,se pune si carne ,se adauga orezul si patrunjelul tocat si se lasa in continuare la fiert.Cand au fiert toate,am batut galbenusurile cu smantana ,am adus la aceeasi temperatura cu supa din oala si am turnat smantana.Am pus bors magic dupa gust,am mai lasat un clocot si am oprit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc a la grec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]