Ciorba de porc cu cartofi noi

de alilianaa in Ciorbe, 26 Mai 2013 | 3842 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de porc taiata cubulete
  • un morcov
  • o legatura ceapa verde
  • 2 cepe albe
  • un ardei capia rosu
  • o jumatate de ardei gras
  • sare, piper dupa gust
  • un ou
  • 300 g zarzavaturi pentru ciorbe
  • 6 linguri de otet balsamic
  • o legatura de leustean verde
  • 30 ml ulei
  • 6 cartofi noi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu cartofi noi:

Legumele au fost curatate, spalate si tocate. Carnea a fost spalata. 

Se pune uleiul la incins in oala de ciorba. Cand incepe sa se infierbante uleiul adaugam ceapa alba, morcovul, ardeiul. Se lasa 3-5 minute la sotat. Se pune sare si piper. Se pune carnea si ceapa  verde. Se lasa la calit pana isi schimba culoarea carnea devine albicioasa-rumenie. Peste acestea se pun cartofii. Se amesteca bine toate ingredientele in oala. Se adauga apa si se lasa la fiert. 

Dupa ce toate au fiert ( se mai completeaza cu apa, dupa caz), se pun rosiile. Se lasa sa fiarba inca 10 minute. 

La final se bate un ou cu 6 linguri de otet balsamic si se adauga in ciorba. 

Se toaca leustean verde.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

carnea nu se va lipi pentru ca legumele isi vor lasa suc si se vor inabusi foarte bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu costita de porc - Reteta savuroasa si satioasa