Ciorba de porc cu fasole alba si spanac

de katty in Ciorbe, 24 Noi 2017 | 4561 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr oase de porc
  • 1 conserva fasole alba
  • 200 gr spanac
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 1 conserva rosii
  • paprika iute si afumata
  • sare
  • piper negru macinat
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu fasole alba si spanac:

Punem oasele spalate intr-o oala cu apa, la foc. Spumam de cate ori este nevoie.

Fierbem aproximativ 15 minute, apoi adaugam ceapa tocata fin, morcovul taiat cubulete.

Fierbem 10 minute, adaugam rosiile mixate, pasta de gogosari, sare, piper, paprika si boabele scurse din conserva.

Fierbem 10 minute si adaugam spanacul si mararul.

Dam 2-3 clocote si oprim focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu fasole alba si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]