Ciorba de porc cu oase garf afumate

de ramo_cata in Ciorbe, 11 Noi 2009 | 35539 vizualizari

COMENTARII (12)

ANCA 1

11.11.2009, 18:13

eu de obicei, la porc pun cartofi, nu taitei, chestie de 'viziune'

Oana 1

11.11.2009, 20:29

Iamii, cat de buna! eu pun si fidea/taietei dar si cartofi, cam in toate ciorbele Mmmm, ce pofta am!

liana_geicu 1

11.11.2009, 20:30

nu am mancat niciodata ciorba de oase afumate, dar cred ca este buna!

ramo_cata 1

11.11.2009, 21:04

si eu pun cartofi cam la toate ciorbitele dar la asta nu am pus...a fost ff buna..gustul de afumatura combinat cu gustul acrisor e suuuperr bun...

Bunica 1

25.11.2009, 23:01

Daca puneai zeama de varza( moare ) era perfecta pentru mine. Iarna imi plac ciorbele cu zeama de varza.

ramo_cata 1

26.11.2009, 21:26

si eu prefer zeama de varza dar nu am avut ....

Krystyan Trendy 1

01.12.2013, 00:54

gustoasa ciorbica

Geanina87 1

12.12.2013, 07:11

bun bun

abstract01 1

18.12.2013, 17:09

Aurelia 07_07 1

18.12.2013, 23:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare