Ciorba de post cu legume si zeama de varza

de Valclaudia in Mancaruri de post, 4 Dec 2016 | 5925 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 ardei rosii
  • 3-4 linguri de ulei
  • 3 morcovi mari
  • 3 cartofi medii
  • 1 felie mare de telina
  • sare si piper macinat dupa gust
  • 1 conserva mica de mazare
  • 1 conserva de fasole rosie
  • 1 conserva mica de pasta de tomate
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 4 l apa plata
  • 1 cana zeama de varza
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingura tarhon in otet
  • patrunjel si telina verde
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de post cu legume si zeama de varza:

Legumele se curata si se spala bine sub jet de apa rece.

Punem uleiul in oala, adaugam ceapa tocata si ardeiul taiat bucatele, sotam cateva minute.

Adaugam telina taiata cubulete mici, morcovii taiati rondele, bobitele de mustar, foaia de dafin, sare si piper dupa gust. Mai sotam cca. 5 minute, apoi adaugam apa plata, acoperim oala si lasam sa fiarba la foc mediu, pana patrunde usor furculita in rondelele de morcovi.

Adaugam mazarea si fasolea din conserve (scurse de apa), apoi pasta de tomate, turnam zeama de varza, mai dam cateva clocote, apoi stingem focul, punem tarhonul tocat si verdeata dupa gust.

Acoperim oala, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de post cu legume si zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (11)

Rocsi 1

05.12.2016, 20:10

Cat de bine arata!

diaconta 1

10.12.2016, 23:29

ce buna e cu zeama de varza

mihaelar63 1

11.12.2016, 00:00

Interesant . Boabe de mustar in ciorbita . M-ai facut curioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole uscata