Ciorba de praz cu carne de pui si legume

de SENO in Ciorbe, 24 Oct 2011 | 14117 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fire de praz mai sanatoase
  • 1 morcov potrivit
  • o jumatate de radacina dintr-o telina mai mica
  • carne de pui (eu am avut pulpe,spate si aripi de la un pui de casa)
  • sare
  • piper
  • rosii sau bulion

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de praz cu carne de pui si legume:

Carnea de pui se spala si se pune la fiert in oala in care urmeaza sa pregatim ciorbita,se pune si un praf de sare.Daca puiul este e casa o sa-si lase in ciorbita o culoare frumoasa galbuie de la banutii de grasime.Se ia spuma cu spumiera apoi se adauga morcovul si telina intregi,curatate si spalate bineinteles.

Cand sunt fierte se scoate carnita precum si morcovul si telina si se lasa deoparte.

Prazul se curata,se spala foarte bine sa nu ramana nisip,se taie rondele si se pune in ciorbita.Cand e aproape fiert se adauga si bulionul,se potriveste gustul de sare si piper si se pun bucatile de carne,morcovul si telina date pe razatoare.

Ciorbita nu mai trebuie acrita pentru ca se acreste de la bulion sau rosii destul.Daca doriti mai acra se mai poate acri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de praz cu carne de pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de galuste