Ciorba de pui

de lili in Ciorbe, 5 Noi 2010 | 5290 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui,
  • morcovi,
  • telina,
  • ceapa,
  • piper , sare, vegeta,
  • smantana.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Taiem carnea de pui cubulete si o punem la fiert in apa cu sare. Spumati apa in care fierbe carnea ori de cate ori este nevoie. Intre timp, pregatim legumele: curatam morcovii si telina pe care le taiem cubulete, iar ceapa o taiem marunt.
Dupa ce a inceput sa fiarba carnea adaugam legumele. Lasam sa fiarba, iar la final condimentam ciorba si adaugam smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Corinuta 1

05.11.2010, 14:41

plac ciorbitele!

lili 1

05.11.2010, 15:43

mihaela noi asa facem ciorbele...fasolea o facem cateodata cu bors, de fapt cand e post...fetelor multumesc

ionix 1

05.11.2010, 15:48

ah.... deci e ciorba dar fara bors? si e ciorba pentru ca are smantanica??? e bine de stiut am ce invata de la voi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]