Ciorba de pui

de Lau in Ciorbe, 25 Feb 2011 | 5689 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • zarzavat(eu am avut zarzavat gata facut)
  • o ceapa
  • 1 lingura bulion
  • marar
  • patrunjel
  • leustean
  • piper
  • foi de dafin
  • condimente
  • fidea
  • bors pentru acrit
  • 3 cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

curatam carnea, o spalam, punem la fiert, spumam de cate ori este nevoie. Dupa ce nu mai face spuma,  adaugam zarzavat/ceapa, bulionul, cartofii curatati si taiati, foile de dafin. Lasam sa fiarba si cand este aproape gata adaugam fideaua si mararul, leusteanul, mai lasam sa fiarba 5-10min dupa care adaugam borsul si condimentele, piperul. Mai lasam 5 min, dupa care stingem focul, acoperim oala, lasam asa circa 5 min dupa care putem servi

TIPS-URI

1

se poate pune o lingura de smantana in farfurie,

2

sau putem sa  punem direct in oala

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta