Ciorba de pui

de alina_paula in Ciorbe, 11 Sep 2012 | 6266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de tara
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 1 ardei gras
  • 6-7 rosii
  • taietei
  • 2 oua
  • verdeata-leustean, patrunjel, marar (dupa preferinte)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Se pune carnea  sa fiarba in apa cu sare, cand incepe sa fiarba se spumeaza, pana se indeparteaza toata spuma. Apoi se adauga legumele tocate. Cand legumele au devenit  moi se pun cartofii si dovlecelul taiat cubulete. Dupa ce cartofii au fiert se pun rosiile tocate marunt. Apoi se pun taiteii.

Oualele se bat cu o furculita intr-un caston. Peste ele se pune zeama cu polonicul si apoi se pune in oala. Se opreste focul.

Verdeata se toaca marunt si se pune in oala, apoi se pune capacul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]