Ciorbă de pui a la grec

de madi_marin in Ciorbe, 25 Oct 2011 | 9543 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui fără piele şi os
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 1 pastârnac
  • 1 ţelină mică
  • 2 cartofi
  • 1 ceşcuţă cu orez
  • 1 ceşcuţă cu mazăre din conservă
  • 300 ml lapte
  • oţet
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de pui a la grec:

Carnea se spală şi se taie cubuleţe mici.

Morcovii, telina şi păstârnacul rase pe răzătoarea cu ochiuri mari şi ceapa tocată se pun la călit în ulei. Se adaugă cubuleţele de carne şi se pune apă. Se lasă să fiarbă. Se adaugă apoi orezul spălat şi cubuleţele de cartofi. Cand toate sunt gata se potriveşte gustul cu sare, piper şi oţet .Se stinge focul, apoi se adaugă  laptele fierbinte, mazărea şi pătrunjelul tocat mărunt.

Poftă bună!

TIPS-URI

1

În loc de lapte se poate folosi smântână.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare