Ciorba de pui a la grec

de madi_marin in Ciorbe, 15 Mai 2010 | 6841 vizualizari

 

Mi-a facut pofta Gaby cu ciorbita ei si am facut si eu. E delicioasa...

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 3 cepe verzi
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • 1 ceasca cu orez
  • otet
  • sare
  • piper
  • ulei
  • leustean verde
  • 4 galbenusuri
  • 200 g smantana
  • 100 ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui a la grec:

Pulpele se pun la fiert in apa rece.

Ceapa si ardeiul se toaca marunt. Morcovul si telina se dau pe razatoarea mare. Se pun toate la calit in ulei, iar cand carnea e pe jumatate fiarta se pun si ele in oala. Se adauga si orezul spalat si se lasa la foc mic .  Cand carnea e fiarta se scoate  si se curata de pe oase iar bucatelele se pun inapoi in oala.

Cand totul e aproape gata,  se adauga un amestec de galbenusuri, lapte si smantana si rosia curatata de coaja si taiata marunt. Se potriveste ciorba cu sare , piper si otet. La sfarsit se adauga leusteanul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

izulika 1

18.05.2010, 18:47

mmm ce bine arata. o incerc si eu in curand

madi_marin 1

18.05.2010, 20:44

epurasha....nu mai am, dar cand mai fac....te invit la o portie...

madi_marin 1

18.05.2010, 20:46

izulika....sa o incerci, ca e foarte gustoasa....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu taitei de casa