Ciorba de pui cu agurida

de Julie in Ciorbe, 23 Aug 2010 | 8160 vizualizari

COMENTARII (16)

ela 1

23.08.2010, 22:48

foarte bine arata.....

mihaelar63 1

23.08.2010, 22:54

chiar nu stiam asta mi se pare foarte originala reteta ,am sa o salvez, felicitari

nadina73 1

23.08.2010, 22:56

cred ca e grozava ciorbica ta ,felicitari pt retat si 5 furcu

Teo 1

23.08.2010, 23:14

eu sunt munteanca si pot sa intaresc ideea, agurida da un gust aparte ciorbei; eu o conserv si acresc si iarna cu ea !

mihaelar63 1

23.08.2010, 23:16

Teo cum se conserva ?

Miha 1

23.08.2010, 23:24

Si bunica mea facea ciorba cu agurida. Buna buna!

izulika 1

24.08.2010, 04:18

pfffff si mie mi-e dor de o ciorba acrita cu agurida, prune sau corcoduseee

Julie 1

24.08.2010, 07:54

Multumesc de furculite fetelor!

Julie 1

24.08.2010, 07:59

Mihaelar63, se face o pasta din corcoduse care se conserva in borcane.Dar eu le pun intregi,in pungute, la congelator.Iar cand am nevoie ,le pun in apa, le fierb,le pasez si scurg zeama ,cu care acresc ciorbica.

Corinuta 1

24.08.2010, 09:57

Julie, mereu vii cu ceva nou.....ptr mine!

Julie 1

24.08.2010, 10:41

Corina,

jolygina 1

24.08.2010, 12:01

ce bunatate

Dana Cristea - pusikmea 1

24.08.2010, 15:36

foarte tare, n-am mancat niciodata, nici nu stiam ce inseamna agurida

Julie 1

24.08.2010, 15:59

Joly,multumesc! Dana, las' ca te inveti tu! doar esti Buzoianca acum!

cristinne 1

25.08.2010, 10:53

si mamaia mea din moldova face la fel. e f buna.

Julie 1

28.08.2010, 12:23

Cristinne,ma bucur mult ca-ti place!

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de zarvavaturi cu carnita si "moare"