Ciorba de pui cu smantana

de Lorra in Supe/Ciorbe, 24 Iun 2012 | 4118 vizualizari

 

O ciorbica iubita de toata familia, ideala pentru o masa de duminica.
Poftiti la masa !

 

INGREDIENTE

  • o bucata piept de pui dezosat
  • 300 gr. smantana
  • 2 oua (galbenusuri)
  • 2 cartofi medii
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras (verde sau rosu)
  • 1 pastarnac
  • taitei
  • o legatura patrunjel verde
  • sare si bors, dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu smantana:

 Se spala si se  toaca legumele marunt (ceapa, morcov, ardei gras, pastarnac) si se pun la fiert intr-o oala cu cca 3-4 l. apa cu putina sare.
 Cand legumele au fiert se adauga pieptul de pui spalat si taiat fasii si cartofii taiati cubulete. Cand si acestia au fiert, se pun taiteii si se lasa la fiert.
 Se opreste focul la ciorba.
 Intre timp se amesteca smanatana cu galbenusurile, putina sare si 1-2 polonice de ciorba fierbinte.   
 Se omogenizeaza bine si se toarna compozitia in oala, cate putin amestecand continuu.
 Se adauga patrunjelul spalat si tocat marunt si se acreste cu bors dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]