Ciorba de pui cu smantana

de Rahela Velicu in Ciorbe, 6 Oct 2021 | 5773 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1/2 dovlecel
  • 30 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 150 gr smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu smantana:

Mai intai fierbem carnea de pui, apoi o taiem sau o rupem in fasii. 

Calim morcovii dati pe razatoarea cu ochiuri mici impreuna cu carnea in ulei incins pentru 10-12 minute.

Adaugam 1-2 cani de apa si ceapa tocata cubulete, apoi acoperim oala si lasam la fiert 20 de minute.

Adaugam dovlecelul taiat cubulete, sare si piper si mai lasam la fiert inca 20 de minute. 

La final lasam ciorba la racorit 8-10 minute. Amestecam smantana cu 2-3 polonice de ciorba turnate in fir subtire. Luam apoi din amestecul de smantana si turnam in fir subtire inapoi in ciorba. Puteti adauga si verdeata daca doriti. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate folosi carne de pui de curte sau carne din comert. Carnea de pui de curte fierbe mai greu, asa ca eu am prefiert-o si am adaugat-o apoi in ciorba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi noi, cu varza murata si smantana