Ciorba de rata la ceaun

de Rahela Velicu in Ciorbe, 3 Aug 2016 | 5768 vizualizari

 

O ciorba foarte gustoasa, cu rosii multe facuta la ceaun.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente
    • carne de rata de curte
    • 1 kg de rosii
    • 2 cepe
    • 1 morcov
    • 1 ardei gras
    • 3 oua
    • 200 g smantana
    • 1 plic de bors de la Delikat
    • sare
    • leustean verde
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rata la ceaun:

Mai inati dam carnea de rata intr-un clocot la ceaun, dupa care schimbam apa. Adaugam si ceapa, morcvul si lasam la fiert 25-30 de minute.

Adaugam ardeiul tocat marunt si rosiile date pe razatoare si lasam in continuare la fiert pana cand carnea de rata este fiarta.

Adaugam plicul de bors si mai lasam 10 minute pe foc. 

Amestecam smantana cu galbenusurile si cand ciorba este gata o adaugam in ciorba. Tot acum adaugam si leusteanul tocat marunt.

TIPS-URI

1

Puteti adauga si taietei de casa sau fidea.

2

Puteti elimina total rosiile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rata la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rahela Velicu 1

04.08.2016, 11:10

mirela0911 1

04.08.2016, 18:27

RuxyRux 1

04.08.2016, 20:41

Stiau bunicile noastre ce stiau...mancarea la tara avea intotdeauna cel mai grozav gust!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors calugaresc de cartofi