Ciorba De Salata Verde Cu Bacon Si Omleta

de Anamaria Cook in Supe/Ciorbe, 11 Aug 2012 | 5751 vizualizari

 

Este una din cele mai delicioase ciorbe pe care am preparat-o vreodata. Nu stiam de existenta ei pana acum cateva saptamani dar acum va fi cu siguranta pe meniul familiei mele.

 

INGREDIENTE

  • o salata verde
  • 2 oua
  • 100g bacon
  • 150g smantana
  • 150g iaurt
  • un catel usturoi
  • un cub condiment legume
  • bors dupa gust (eu am pus o lingura bors magic)
  • sare si piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba De Salata Verde Cu Bacon Si Omleta:

   Taiati bacon-ul in fasii subtiri si puneti-l la prajit in putin ulei.

   Spalati salata frunza cu frunza si taiati-o in fasii subtiri.

   Cand bacon-ul a inceput sa se prajeasca adaugati salata si amestecati bine.

   Cand salata sa calit adaugati apa (in functie de cat de multa ciorba doriti sa faceti) si lasati la foc mic pana se firerbe salata.

   Cand ciorba incepe sa fiarba adaugati borsul si cubul de condiment de legume. Potriviti de sare si piper.

   Intre timp preparati omleta dintr-un ou un, albus de ou (pastrand galbenusul pentru ciorba) si un praf de sare si piper.

   La final taiati omleta in fasii subtiri si adaugati-o peste ciorba.

   POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba De Salata Verde Cu Bacon Si Omleta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

Plăcintă cu cartofi și pui - Irezistibil de gustoasă și sățioasă

pe 28.03 la 10:56

Omletă la cuptor cu bacon și ciuperci - Mic dejun gustos și sățios

pe 28.03 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta "a la Dana"