Ciorba de spanac cu smantana

de madi_marin in Ciorbe, 10 Mar 2010 | 14428 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g spanac proaspat
  • 1 ceasca cu orez
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 1 cartof
  • concentrat de legume
  • 1 l bors
  • paste fainoase
  • leustean

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de spanac cu smantana:

Radacinoasele se curata, se spala si se rad pe razatoarea cu ochiuri mari. Impreuna cu ceapa tocata marunt se pun la calit putin in ulei, apoi se adauga apa si orezul spalat si se lasa sa fiarba bine.  La jumatatea fierberii se adauga cartoful taiat cubulete. Cand totul e fiert se pun spanacul tocat marunt , pastele, borsul dat in clocot in prealabil si concentratul de legume. Se mai lasa pe foc cam 15 minute, dupa care se pune smantana adusa la temperatura ciorbei ca sa nu aibe aspectul de taiat, apoi verdeata tocata .

E buna ciorba si calda si rece servita cu ceapa verde.

TIPS-URI

1

In loc de smantana se paote adauga iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de spanac cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Dana Cristea - pusikmea 1

11.03.2010, 11:25

ce buna trebuie sa fie

Sylvia 1

11.03.2010, 12:03

Madi niciodata nu am mancat asa ceva dar tare as gusta o portie facuta de tine

madi_marin 1

11.03.2010, 12:16

e foarte buna Sylvia....te invit la o portie calda....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de salata verde