Ciorba de tarhon

de mimmi in Ciorbe, 16 Sep 2010 | 6138 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 cana orez
  • 1 buc costita afumata
  • tarhon proaspat
  • 3 cuburi de bors
  • sare,
  • piper,
  • vegeta
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de tarhon:

Punem la calit ceapa,morcovul si radacina de patrunjel taiate marunt.Dupa ce s-au calit se adauga sare,piper boia,se pune costita taiata se adauga apa si se lasa la fiert.Cand este fiarta carnea,se adauga cuburile de bors si tarhonul taiat marunt (numai frunzele),se mai lasa putin la fiert si se adauga orezul spalat.

Cand s-a fiert si orezul se adauga oul batut amestecat cu smantana si se amesteca putin sa se faca zdrentele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Sylvia 1

16.09.2010, 20:05

6 note bestial arata

mimmi 1

17.09.2010, 20:14

Multumesc fetelor !
Este foarte buna ciorba aceasta !

Corinuta 1

19.09.2010, 18:30

n-am facut........da' n-arata rau, chiar tentant!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu taitei (by Madi)