Ciorba de vacuta

de Tabita _ in Supe/Ciorbe, 2 Apr 2020 | 4579 vizualizari

 

O ciorba foarte gustoasa, consistenta si savuroasa. Ca la restaurant! Sau poate chiar mai buna. ;)

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne vita
  • 4 morcovi
  • 2 cepe
  • 1/2 telina
  • 1/2 ardei gras
  • 4 cartofi
  • 250 ml sos de rosii
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 maini de taitei
  • patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Carnea se pune la fiert, dupa vreo 20 de minute se spumeaza.
Se lasa sa fiarba in continuare cam 1 ora.
Intre timp se pregaresc legumele. Morcovii, ceapa, telina se curata, se spala si se taie cubulete.
Se adauga in oala si se lasa la fiert in continuare pentru cam 30 de minute.
Se pregatesc cartofii si ardeii. Se curata, se spala. Cartofii se taie cubulete, ardeii se taie cubulete se adauga la ciorba.
Se adsuga condimentele sare, piper, cimbru si sosul de rosii.
Dupa aproximativ 10 minute se adauga taiteii.
Iar la final patrunjelul.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate servi cu smantana si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]