Ciorba de vita cu paste

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 16 Apr 2014 | 5570 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa de vita
  • 100 gr paste cu ou
  • o bucata de pastarnac
  • cate un ardei verde/rosu
  • o jumatate de dovlecel
  • o legatura de ceapa verde
  • o bucata de telina
  • 2 cepe mari
  • un morcov
  • 2 cartofi
  • 2 linguri cu ulei
  • sare dupa gust
  • 700 ml bors de putina
  • 150 ml suc de rosii/bulion
  • verdeturi proaspete
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vita cu paste:

Fierbem carnea de vita (adunand spuma formata), adaugam legumele tocate si le fierbem atat cat este necesar. Potrivim de gust cu sare. Acrim cu borsul de putina si coloram ciorba cu sucul de rosii sau cu bulion. Dam intr-un clocot, doua, adaugam pastele, continuand fierberea pentru cateva minute. Presaram verdeturile tocate. Se serveste calda, optional cu ardei iute sau smantana. POfta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vita cu paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 1000 lei
2999.99 lei
1999.99 lei

COMENTARII (22)

Dya Daniela Andrei 1

17.04.2014, 22:46

Va multumesc! Pup cu drag!

MIUTA 1

19.04.2014, 00:05

Arata suuuuper

Dya Daniela Andrei 1

19.04.2014, 05:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta